Автобизнес.ру - автозапчасти ремонт тюнинг и техобслуживания автомобилей
Пользователь: АНОНИМ
 

Искать:

Раздел:

  Поиск идет по фрагменту названия. Регистр не существенен
На главную страницу
 
О проекте
  Услуги и расценки
  Вопросы и ответы
  Руководство пользователя
Поиск изделий
  Автомобильные марки
  Типы автомобилей
  Классификация по назначению
Организации
  Производители
  Представительства
  Потребители
  Торговые организации
Прайс-листы
 
Новости и объявления
  Объявления компаний
  Частные объявления
  Новости сайта
Рейтинг
 
 Полезные ссылки 
   Компании 
   Другие ссылки 
 Обсуждение 
 
Моя информация
 



 Изделия   Прайсы   Организации   Спрос   Выставки   Пресса   Объявления   Книги   ГосЗакупки   Персоналии   Исследования 
Поиск исследований и бизнес-планов
  Пример: строительство расширенный поиск
Искать только БИЗНЕС-ПЛАНЫ
Отрасль
Период -
Цена -
Записей на странице
 
Исследование под заказ Бизнес-план под заказ
Название отчёта: Russian and World Beef Market (артикул: 16905 13848)
Дата выхода: 26 Августа 2012
География: Россия
Период:  
Количество страниц: 211
Язык отчёта: Английский
Стоимость: 67 500 руб.
Способ предоставления: электронный
Запросить обновление отчёта Запросить бесплатную демо-версию отчёта
Получить бесплатную консультацию аналитика
Полезная информация перед заказом исследования...

Телефон для консультаций: +7(985)920-61-98 (телефон офиса в Москве), 8(800)55-189-55 (бесплатный телефон по РФ)

Вы можете заказать данный отчёт в режиме on-line прямо сейчас, заполнив небольшую форму  регистрации.  Заказ отчёта не обязывает к его покупке. После получения заказа на отчёт с Вами свяжется наш менеджер, который:

  • 1. Ответит на все вопросы по данному отчёту
  • 2. Согласует удобную для Вас форму оплаты
  • 3. Выставит счёт на покупку выбранного отчёта
  • 4. Согласует все действия по передаче Вам приобретенного исследования

Поля, отмеченные звёздочкой, обязательны для заполнения.


Полное описание отчёта

Countries covered: Russia and Global Market

Russian and World Beef Market Research Report, produced by GLOBAL REACH CONSULTING, covers the following issues:
WORLD BEEF MARKET
• World cattle farming;
• World beef production;
• World beef trade, including:
      World beef exports;
      World beef imports;
• World beef consumption;
• World Beef Market Forecast for 2012.

LIVESTOCK INDUSTRY IN RUSSIA
• Investments in livestock industry;
• Livestock;
• Production of Major Livestock Products.

CATTLE FARMING IN RUSSIA
• State Regulation of the Industry;
• Cattle population.

DOMESTIC BEEF PRODUCTION
• Cattle production for slaughter in live weight;
• Cattle production for slaughter in carcass weight;
• Fresh beef production;
• Frozen beef production;
• Cattle production for slaughter by farm type.

RUSSIAN BEEF IMPORTS
• Volume and value of imports;
• Key products imports:
         Other boneless cuts, frozen;
         Beef carcasses and half-carcasses, frozen;
         Other beef cuts bone in, fresh or chilled;
         Other beef cuts bone in, frozen;
         Beef carcasses and half-carcasses, fresh or chilled;
         Beef edible offal, fresh or chilled;
         Beef tongues, frozen;
         Beef livers, frozen;
        Other beef edible offal, frozen.

BEEF PRICES IN RUSSIA
• Agricultural producer prices for live cattle;
• Industrial producer prices for beef;
• Consumer prices for beef;
• Contract purchasing prices for imported beef.

RUSSIAN BEEF MARKET BALANCE AND DEVELOPMENT FORECAST
• Market volume;
• Market balance;
• Imports share.

DOMESTIC BEEF CONSUMPTION
• Beef resource use;
• Per capita beef consumption;
• Beef Consumption by Household.

Подробное оглавление/содержание отчёта

    1.       EXECUTIVE SUMMARY

               1.1.         Key Research Areas

               1.2.         Methodology

               1.3.         Management Summary

    2.       SUBJECT DEFINITION

               2.1.         Definitions

               2.2.         Classification of Cattle

               2.3.         Beef Quality Grading

    3.       RUSSIAN ECONOMY DEVELOPMENT AND FORECAST FOR 2012-2015

               3.1.         GDP

               3.2.         Industrial Production Index

               3.3.         Foreign Trade

               3.3.         Forecast of Economy Development for 2012-2014

    4.       WORLD BEEF MARKET

               4.1.         World Cattle Farming

               4.1.1.       Cattle Population

                              Population Dynamics

                              Geographical Distribution of Population

               4.1.2.        Cattle Slaughter

                               Slaughter Dynamics

                               Geographical Distribution of Cattle Slaughter

               4.1.3.         Cattle Mortality

                                Mortality Dynamics

                                Geographical Distribution of Cattle Mortality

               4.2.         World Beef Production

               4.2.1.       Production Dynamics

               4.2.2.       Geographical Distribution of Production

               4.3.         World Beef Trade

               4.3.1.       World Beef Exports

                              Exports Trends

                              World Beef Exports Structure by Type of Beef

                              Geographical Distribution Of Exports

              4.3.2.        World Beef Imports

                              Imports Dynamics

                              World Beef Imports by Type

                              Geographical Distribution of Imports

               4.4.         World Beef Consumption

               4.4.1.       Consumption Trends

               4.4.2.       Geographical Distribution of Consumption

               4.4.3.       Per Capita Beef Consumption

               4.5.         World Beef Market Forecast for 2012

               4.5.1.       World Trade Forecast

               4.5.2.       World Beef Market Outlook for 2010-2011

    5.       LIVESTOCK INDUSTRY IN RUSSIA

               5.1.         Investments in Livestock Industry

               5.2.         Livestock

               5.2.1.       Total Livestock

               5.2.2.       Livestock Structure by Type

               5.2.3.       Livestock Distribution by Farm Type

               5.2.4.       Geographical Distribution of Livestock

               5.3.         Production of Major Livestock Products

               5.3.1.       Production of Cattle and Poultry for Slaughter

               5.3.2.       Production Structure by Farm Type

               5.3.3.       Geographical Distribution of Production

                              By Federal District

                              By Region

    6.       CATTLE FARMING IN RUSSIA

               6.1.         State Regulation of the Industry

               6.2.         Cattle Population

                               6.2.1.         Cattle Population Dynamics

                               6.2.2.         Geographical Distribution of Cattle Population

                                                   By Federal District

                                                   By Region

    7.       DOMESTIC BEEF PRODUCTION

               7.1.         Cattle Production for Slaughter in Live Weight

                               7.1.1.         Production Trends

                               7.1.2.         Geographical Distribution of Production

                                                   By Federal District

                                                   By Region

               7.2.         Cattle Production for Slaughter in Carcass Weight

                               7.2.1.         Production Trends

                               7.2.2.         Geographical Distribution of Production

                                                   By Federal District

                                                   By Region

               7.3.         Fresh Beef Production

                               7.3.1.         Production Trends

                               7.3.2.         Geographical Distribution of Production

                                                   By Federal District

                                                   By Region

               7.4.         Frozen Beef Production

                               7.4.1.         Production Trends

                               7.4.2.         Geographical Distribution of Production

                                                   By Federal District

                                                   By Region

               7.5.         Cattle Production For Slaughter by Farm Type

    8.       RUSSIAN BEEF IMPORTS

               8.1.         Total Imports Volume

                               8.1.1.         Imports Trends

                               8.1.2.         Geographical Distribution of Imports

                               8.1.3.         Beef Imports Structure by Beef Types

               8.2.         Key Products Imports

                               8.2.1.         Other Boneless Beef Cuts, Frozen

                               8.2.2.         Beef Carcasses And Half-Carcasses, Frozen

                               8.2.3.         Other Beef Cuts Bone In, Fresh or Chilled

                               8.2.4.         Other Beef Cuts Bone In, Frozen

                               8.2.5.         Beef Carcasses And Half-Carcasses, Fresh or Chilled

                               8.2.6.         Beef Cuts Boneless, Fresh or Chilled

                               8.2.7.         Beef Edible Offal, Fresh or Chilled

                               8.2.8.         Beef Tongues, Frozen

                               8.2.9.         Beef Livers, Frozen

                               8.2.10.       Other Beef Edible Offal, Frozen

    9.       BEEF PRICES IN RUSSIA

               9.1.         Agricultural Producer Prices for Live Cattle

               9.2.         Industrial Producer Prices for Beef

               9.3.         Consumer (Retail) Prices

                               9.3.1.         Retail Beef Price Structure

                                                   Beef (Except for Boneless Meat)

                                                   Boneless Beef

                               9.3.2.         Retail Beef Price Dynamics

                                                   Beef (Except for Boneless Meat)

                                                   Boneless Beef

               9.4.         Contract Purchasing Prices for Imported Beef

                               9.4.1.         Prices Dynamics by Beef Type

                               9.4.2.         Prices for Other Beef Cuts Bone In, Fresh Or Chilled

                               9.4.3.         Prices for Other Beef Cuts Boneless, Frozen

                               9.4.4.         Prices for Beef Carcasses and Half-Carcasses, Frozen

    10.     RUSSIAN BEEF MARKET BALANCE AND DEVELOPMENT FORECAST FOR 2012

    11.     DOMESTIC BEEF CONSUMPTION

               11.1.      Beef Resource Utilization

               11.2.      Per Capita Beef Consumption

               11.3.      Beef Consumption by Household

               11.4.      Beef Consumption Seasonality

    APPENDIX 1. BEEF PRODUCTION, IMPORTS AND EXPORTS BY COUNTRY

    APPENDIX 2. LIVESTOCK IN THE RUSSIAN SUBJECTS BY FARM TYPE

    APPENDIX 3. LIVESTOCK IN THE RUSSIAN SUBJECTS BY CATTLE TYPE

    APPENDIX 4. AVERAGE AGRICULTURAL PRODUCER PRICES FOR LIVE CATTLE

    APPENDIX 5. AVERAGE BEEF RETAIL PRICES BY REGION

    APPENDIX 6. FEDERAL SUBJECTS OF RUSSIA

    ABOUT GLOBAL REACH CONSULTING (GRC)

Перечень приложений

LIST OF FIGURES
Figure 1.     Beef Cuts in Russia and former Soviet Union States
Figure 2.     Production of GDP, 2000-2011, Current Prices; Billion Rubles
Figure 3.     Physical Volume Indices of GDP, 2000-2011, at Constant Prices; % of the Corresponding Period of Previous Year
Figure 4.     Physical Volume Indices of GDP by Economic Activity, 2010-2011, at Constant Prices; % of the Corresponding Period of Previous Year
Figure 5.     Industrial Production Index, 2000-2011, % to the Previous Year
Figure 6.     Dynamics of Trade Surplus, Exports and Imports, 2000-8M2011, Billion $
Figure 7.     Actual and Estimated Urals Oil Prices, 2005-2015, Dollars per Barrel
Figure 8.     Main Macroeconomic Indices, 2002-2015, % of the Previous Year
Figure 9.     Main Income Indices, 2002-2014, % of the Previous Year
Figure 10.     Cattle Population Dynamics as of the Beginning and End of the Year, 2007-2012 (Est.) , 1,000 head
Figure 11.     Geographical Distribution of Cattle Population by Country, 2011, 1,000 head
Figure 12.     Geographical Distribution of World Cattle Population by Country, 2011, %
Figure 13.     World Cattle Slaughter Dynamics, 2007- 2012 (Est.), 1,000 head and %
Figure 14.     Geographical Distribution of Cattle Slaughter by Country, 2011, %
Figure 15.     Beef Exports Dynamics by Exporting Country, 2008-2012 (Est.), 1,000 tons
Figure 16.     Geographical Distribution of Cattle Mortality by Country, 2011, %
Figure 17.     Geographical Distribution of World Exports of Beef, Frozen, 2010 г., тонн.
Figure 18.     World Beef Production Dynamics, 2007-2012 (Est.), 1,000 tons and %
Figure 19.     Beef Exports Dynamics by Exporting Country, 2006-2010, % of $1,000
Figure 20.     World Beef Exports Dynamics, 2008-2012(Est.), 1,000 tons and  %
Figure 21.     World Beef Exports by Beef Type, 2006-2010, % of tons
Figure 22.     World Beef Imports Dynamics, Volume, 2006–2012(Est.), 1,000 tons and  %
Figure 23.     Geographical Distribution of Beef Exports, Volume, 2011, %
Figure 23.     World Beef Imports Structure by Beef Type, Volume, 2006-2010, % of tons
Figure 24.     World Beef Imports Structure by Beef Type, Value, 2006-2010, % of $1,000
Figure 25.     Geographical Distribution of Beef Imports, Volume, 2011, %
Figure 26.     World Beef Imports Structure Dynamics by Country, Volume, 2008-2012 (Est.), 1,000 tons
Figure 27.     Geographical Distribution of Fresh or Chilled Beef Imports, 2010, tons.
Figure 28.     Geographical Distribution of Frozen Beef Imports, 2010, tons.
Figure 29.     Geographical Distribution of Beef Imports, Value, 2010, % of $1,000.
Figure 30.     World Beef Imports Structure Dynamics by Country, Value, 2006-2010, % of $1,000
Figure 31.     Geographical Distribution of Fresh or Chilled Beef Imports, 2010, $1,000
Figure 32.     Geographical Distribution of Frozen Beef Imports, 2010, $1,000
Figure 33.     World Beef Consumption Dynamics, 2007-2012 (Est.), 1,000 tons and  %
Figure 34.     World Beef Supply Dynamics, 2007-2012 (Est.), %
Figure 35.     World Beef Consumption Structure by Country, 2011, %
Figure 36.     World Trade Dynamics by Meat Type, 2009-2012 (F.), million tons
Figure 37.    Investments in Fixed Capital of Livestock Industry, 2006-2011, million RUB
Figure 38.     Investments Structure, 2006-2011, %
Figure 39.     Livestock Structure by Type, 2011, %
Figure 40.     Livestock Distribution of Farm Type, 2011., %
Figure 41.     Shares of the Federal Districts in the Total Livestock, 2011, %
Figure 42.     Cattle and Poultry Production for Slaughter (in slaughter weight), 2005-2011, 1,000 tons and  %
Figure 43.     Cattle and Poultry Production for Slaughter (in slaughter weight) by Farm Type, 2005-2011, %
Figure 44.     Production of Cattle and Poultry for Slaughter (in live weight) by Federal District, 2011, %
Figure 45.     Production of Cattle and Poultry for Slaughter by Federal District, Volume,2010-2011, %
Figure 46.     Cattle and Poultry Production for Slaughter by Region, 2011, %
Figure 47.     Cattle Stock Dynamics in Russia, 2001-2011, 1,000 head and %
Figure 48.     Beef Cattle Population Dynamics in Russia, 2009-2011, head
Figure 49.     Calves Yield Dynamics, 2005-2011, head/100 females
Figure 50.     Cattle Mortality Dynamics, % to cattle turnover, 2005-2011
Figure 51.     Cattle Population Dynamics by Federal District, 4М 2012, %
Figure 52.     Cattle Population by Region, 2011, %
Figure 53.     Cattle Production for Slaughter in Live Weight Dynamics, 2005-2011, 1,000 tons and %
Figure 54.     Production of Cattle for Slaughter in Live Weight by Federal District, 2011, %
Figure 55.     Cattle Production for Slaughter in Live Weight by, 2011, %
Figure 56.     Cattle Production for Slaughter in Carcass Weight, 2005-2011, 1,000 tons and  %
Figure 57.     Fresh Beef Production Dynamics, 2001-2011, 1,000 tons and  %
Figure 58.     Fresh Beef Production Structure by Federal District, 2011,%
Figure 59.     Fresh Beef Production Structure by Region, 2011,%
Figure 60.     Frozen Beef Production Dynamics, 2009-2011, 1,000 tons
Figure 61.     Frozen Beef Production Structure by Federal District, 2011, %
Figure 62.     Frozen Beef Production Structure by Region, 2011, %
Figure 63.     Cattle Production for Slaughter by Farm Type, 2005-2011, %
Figure 64.     Russian Beef Imports Dynamics, Volume, 2007-2011, tons and  %
Figure 65.     Russian Beef Imports Dynamics, Value, 2007-2011, $1,000 and %
Figure 66.     Russian Beef Imports Structure by Country, Volume, 2011, %
Figure 67.     Russian Beef Imports Structure by Country, Value, 2011, %
Figure 68.     Beef Imports Structure by Beef Type, Volume, 2011, %
Figure 69.     Beef Imports Structure by Beef Type, Value, 2011, %
Figure 70.     Imports of Other Boneless Beef Cuts, Frozen by Country,  2011, %
Figure 71.     Imports of Beef Carcasses and Half-carcasses, Frozen by Country, Volume and Value , 2011, %
Figure 72.     Imports of Other Beef Cuts Bone In, Fresh Or Chilled by Country, Volume, 2011, %
Figure 73.     Imports of Other Beef Cuts Bone In, Fresh Or Chilled by Country, Value, 2011, %
Figure 74.     Imports Structure of Other Beef Cuts Bone In, Frozen, Volume and Value, 2011, %
Figure 75.     Imports Structure of Beef Carcasses and Half-carcasses, Fresh or Chilled by Country, Volume and Value, 2011, %
Figure 76.     Imports Structure of Beef Cuts Boneless, Fresh or Chilled by Country, Volume and Value, 2011, %
Figure 77.     Imports Structure of Beef Edible Offal, Fresh or Chilled, Volume, 2011, %
Figure 78.     Imports Structure of Beef Edible Offal, Fresh or Chilled, Value, 2011 г., %
Figure 79.     Imports Structure of Beef Tongues, Frozen, Volume, 2011, %
Figure 80.     Imports Structure of Beef Tongues, Frozen, Value, 2011, %
Figure 81.     Imports Structure of Beef Livers, Frozen, Volume, 2011, %
Figure 82.     Imports Structure of Beef Livers, Frozen, Value, 2011, %
Figure 83.     Imports Structure of Other Beef Edible Offal, Frozen by Country, Volume, 2011, %
Figure 84.     Imports Structure of Other Beef Edible Offal, Frozen by Country, Value, 2011, %
Figure 85.     Dynamics of Average Agricultural Producer Prices for Live Cattle by Federal District, 2006-4М 2012, RUB/ton
Figure 86.     Dynamics of Average Industrial Producer Prices for Beef, 1998-4М 2012, RUB per ton
Figure 87.     Retail Beef (Except for Boneless Meat) Price Structure, 2010, %
Figure 88.     Retail Boneless Beef Price Structure, 2010, %
Figure 89.     Retail Prices for Beef (Except for Boneless Meat) by Federal Districts, 2006-June 2011, RUB per kg
Figure 90.     Retail Prices for Boneless Beef by Federal Districts, 2006-4М 2012, RUB/kg
Figure 91.     Comparative Dynamics of Retail Prices for Beef by Types, 2006-4М 2012, RUB/kg
Figure 92.     Dynamics of Average Contract Purchasing Price for Other Beef Cuts Bone in, Fresh or Chilled, 2006-2011, USD/kg
Figure 93.     Average Contract Purchasing Price for Other Beef Cuts Bone in, Fresh or Chilled by Country, 2011, USD/kg
Figure 94.     Dynamics of Average Contract Purchasing Price for Other Beef Cuts Boneless, Frozen, 2006-2010, USD/kg
Figure 95.     Average Contract Purchasing Price for Other Beef Cuts Boneless, Frozen by Country, 2011, USD/kg
Figure 96.     Dynamics of Average Contract Purchasing Price for Beef Carcasses and Half-carcasses, Frozen, 2006-2011, USD/kg
Figure 97.     Average Contract Purchasing Price for Beef Carcasses and Half-carcasses, Frozen by Country, 2011, USD/kg
Figure 98.     Russian Beef Market Volume Dynamics, 2007-2012 (Est.), 1,000 tons %
Figure 99.     Share of Imported Products on the Russian Beef Market, 2007-2011, %
Figure 100.     Resource Use of the Russian Beef Market, Q3 2010 – Q3 2011, %
Figure 101.     Per Capita Beef Consumption in Russia, 2007-2012 (Est.), kg per capita
Figure 102.     Beef Consumption by Household, 2007-2010, kg per capita
Figure 103.     Beef Consumption by Household in Urban and Rural Areas, 2007-2010, kg per capita
Figure 104.     Federal Districts of Russia
Figure 105.     Regions of Russia

  LIST OF TABLES
Table 1.     Maturity Types of Different Breeds of Cattle
Table 2.     Major Parameters of Macroeconomic Forecast for 2013-2015
Table 3.     World Cattle Population Dynamics by Country, 2008-2012(Est.), 1,000 head
Table 4.     World Cattle Slaughter Dynamics by Country, 2007-2012 (Est.), 1,000 head
Table 5.     Cattle Mortality Dynamics by Country, 2008-2012 (Est.), 1,000 head
Table 6.     World Beef Production by Country, 2007-2012 (Est.), 1,000 tons
Table 7.     World Beef Exports Structure by Type, Volume, 2006-2010, tons
Table 8.     World Beef Exports Structure by Type, Value, 2006-2010, 1,000 USD
Table 9.     World Beef Exports Dynamics, 2008-2012 (Est.), 1,000 tons
Table 10.     World Beef Exports Dynamics by Exporting Country, 2006-2010, $1,000
Table 11.     World Beef Imports Structure by Beef Type, 2006-2010, tons
Table 12.     World Beef Imports Structure by Beef Type, Volume, 2006-2010, tons
Table 13.     World Beef Imports Dynamics by Country, Volume, 2008-2012, tons
Table 14.     World Beef Imports Dynamics by Country, Value, 2006-2010, $1,000.
Table 15.     Top Beef Consuming Countries, 2008-2012 (Est.), 1,000 tons
Table 16.     Per Capita beef Consumption by Country, 2007-2012(Est.), kg per capita
Table 17.     Investments Structure in Livestock Industry, 2006-3М 2012, million RUB
Table 18.     Russian Livestock by Farm and Cattle Types, 2005-2011, 1,000 head
Table 19.     Dynamics of Cattle Production and Mortality in Russia, 2009-2011.
Table 20.     Livestock Distribution by All Household Types and Federal Districts, 2011, 1,000 head
Table 21.     Livestock by Type and Region, 2011, 1,000 head
Table 22.     Cattle and Poultry Production for Slaughter by Farm Type, 2005-2011, 1,000 tons
Table 23.     Cattle and Poultry for Slaughter Production Dynamics by Federal District, 2010-2011, 1,000 tons
Table 24.     Production of Cattle and Poultry for Slaughter (in live weight) by Region, 2010-2011, 1,000 tons
Table 25.     Cattle Population Dynamics by Federal District, 2011-2012 (April,1), 1,000 head
Table 26.     Cattle Population Structure by Region, 2011-2012 (April,1), 1,000 head
Table 27.     Production Structure of Cattle for Slaughter in Live Weight by Federal District, 2010-2011, 1,000 tons
Table 28.     Production Structure of Cattle for Slaughter in Live Weight by Region, 2010-2011, 1,000 tons
Table 29.     Beef Production Structure Dynamics by Federal District , 2005-2011, tons
Table 30.     Fresh Beef Production Structure Dynamics by Region, 2005-2011, tons
Table 31.     Frozen Beef Production Structure Dynamics by Region, 2009-2011, tons
Table 32.     Frozen Beef Production Dynamics by Region, 2009-2011, tons
Table 33.     Structure of Cattle Production for Slaughter by Farm Type, 2005-2011, 1,000 tons
Table 34.     Russian Beef Imports Dynamics by Country of Origin, Volume, 2007-2011, tons
Table 35.     Russian Beef Imports Dynamics by Country of Origin, Value, 2006-2011, $1,000
Table 36.     Beef Imports Structure according to HS Codes, 2007-2011
Table 37.     Imports Dynamics of Other Boneless Beef Cuts, Frozen by Country, Volume, 2006-2011, tons
Table 38.     Imports Dynamics of Other Boneless Beef Cuts, Frozen by Country, Value, 2006-2011, $1,000
Table 39.     Imports Dynamics of Beef Carcasses and Half-carcasses, Frozen by Country, Volume, 2006-2011, tons
Table 40.     Imports Dynamics of Beef Carcasses and Half-carcasses, Frozen by Country, Value, 2006-2011, $1,000
Table 41.     Imports Dynamics of Other Beef Cuts Bone In, Fresh Or Chilled by Country, Volume,  2007-2011, tons
Table 42.     Imports Dynamics of Other Beef Cuts Bone In, Fresh Or Chilled by Country, Value, 2007-2011, $1,000
Table 43.     Imports Dynamics of Other Beef Cuts Bone In, Frozen, Volume, 2006-2011, tons
Table 44.     Imports Dynamics of Other Beef Cuts Bone In, Frozen, Value, 2006-2011, $1,000
Table 45.     Imports Dynamics of Beef Carcasses and Half-carcasses, Fresh or Chilled by Country, Volume, 2009-2011, tons
Table 46.     Imports Dynamics of Beef Carcasses and Half-carcasses, Fresh or Chilled by Country, Value, 2009-2011, $1,000
Table 47.     Imports Dynamics of Beef Cuts Boneless, Fresh or Chilled by Country, Volume,  2006-2011, tons
Table 48.     Imports Dynamics of Beef Cuts Boneless, Fresh or Chilled by Country, Value, 2006-2011, $1,000
Table 49.     Imports Dynamics of Beef Edible Offal, Fresh or Chilled, Volume, 2007-2011, tons
Table 50.     Imports Dynamics of Beef Edible Offal, Fresh or Chilled, Value, 2007-2011, $1,000
Table 51.     Imports Dynamics of Beef Tongues, Frozen, Volume, 2007-2011, tons
Table 52.     Imports Dynamics of Beef Tongues, Frozen, Volume, 2007-2011, $1,000
Table 53.     Imports Dynamics of Beef Livers, Frozen, Volume, 2007-2011, tons
Table 54.     Imports Dynamics of Beef Livers, Frozen, Value, 2007-2011, $1,000
Table 55.     Imports Dynamics of Other Beef Edible Offal, Frozen by Country, Volume, 2007-2011, tons
Table 56.     Imports Dynamics of Other Beef Edible Offal, Frozen by Country, Value, 2007-2011, $1,000
Table 57.     Average Agricultural Producer Prices for Live Cattle by Federal District, 2004-2011, RUB/ton
Table 58.     Average Agricultural Producer Prices for Live Cattle by Region, 2004-2011, RUB per ton
Table 59.     Average Industrial Producer Prices for Beef by Federal District, 2011-4М 2012, 1,000 RUB/ton
Table 60.     Retail Beef (Except for Boneless Meat) Price Structure, 2010, RUB/kg and %
Table 61.     Retail Boneless Beef Price Structure, 2010, RUB/kg and %
Table 62.     Average Retail Prices for Beef (Except for Boneless Meat) by Federal Districts, 2003-4М 2012, RUB/kg
Table 63.     Average Retail Prices for Boneless Beef by Federal Districts, 4М 2012, RUB/kg
Table 64.     Average Retail Prices for Boneless Beef by Federal Districts, 2003-4М 2012, RUB/ kg
Table 65.     Average Retail Prices for Boneless Beef by Region, 4М 2012, RUB/kg
Table 66.     Average Contract Purchasing Prices for Beef by Type, 2006-2011, USD/kg
Table 67.     Beef Market Balance, 2007-2011, 1,000 tons 


Исследования по теме
Название исследования Дата Цена
Обзор мирового рынка яиц и яичных продуктов 9 Января 2013 88350 руб.
Рынок макаронных изделий без начинки: прогноз до 2017 года 12 Декабря 2014 47850 руб.
Рынок хлебобулочных изделий в России. Замороженные продукты (пельмени, блинчики, пицца, тесто и изделия из него) 29 Января 2008 29900 руб.


Не нашли подходящее исследование? Закажите уникальное исследование по Вашей отрасли


Открываете новый бизнес? Закажите бизнес-план у профессионалов!



Возник вопрос по содержанию отчёта? Задайте его! Персональный менеджер свяжется с Вами и поможет решить любую задачу.


Актуальные исследования и бизнес-планы
Кабинетное исследование российского рынка колбасных изделий – 2014
Введение5 Список терминов и определений7 Методологическая часть11 Описание типа исследования11 Объект исследования11 Цели и задачи исследования11 География исследования11 Время проведения исследования11 Методы сбора данных11 Описание отрасли. Производство пищевых продуктов24 Основные показатели пищевой промышленности России24 Прогноз развития пищевой промышленности РФ до 2020 года27 Тенденции в пищевой промышленности27 Описание влияющих Рынков27 Рынок мяса27 Описание смежных рынков31 Рынок мясных полуфабрикатов31 Сегментация рынка35 Сегментирование продукции на рынке35 Сегментирование по виду продукции35 Сегментирование по виду мяса35 Сегментирование по способу термической обработки:35 Сегментирование по составу сырья:36 Сегментирование по качеству сырья:36 Сегментирование по виду оболочки36 Сегментирование по рисунку фарша:36 Сегментирование по технологии использования сырья37 Сегментирование по жирности мяса37 Сегментирование по употреблению (назначению):37 Тенденции в различных рыночных сегментах37 Основные принципы ценообразования38 Ценовое сегментирование Продукции38 Динамика цен на сырье и продукцию. Тенденции в ценовых сегментах39 Основные количественные характеристики рынка44 Основные показатели российского производства44 Основные характеристики рынка колбасных изделий в …
Анализ рынка говядины в России в 2007-2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг
Анализ рынка говядины в России в 2007- 2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг Анализ рынка говядины в России в 2007-2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг 2 http//:businesstat.ru Аннотация Численность поголовья крупного рогатого скота в России ежегодно сокращается на протяжении многих лет. В 2011 г поголовье снизилось относительно 2010 г на 1,1%. Общую тенденцию к сокращению поголовья усилили такие негативные факторы как аномально жаркое лето в 2010 г, рост цен на корма и, как следствие, значительное удорожание содержания скота. За период с 2007 по 2011 гг розничные продажи говядины в России сократились почти на 3%: с 786 тыс т до 764 тыс т. Сокращение объема розничных продаж говядины обусловлено в первую очередь наличием на российском рынке товаров-заменителей (например, мясо птицы, свинина и др.), реализуемых по более низкой цене. В 2012-2016 гг розничные продажи говядины в России продолжат сокращаться в среднем на 1% в год. В 2016 г объем розничных продаж достигнет 715 тыс т. Российская мясоперерабатывающая промышленность остается крайне зависимой от импортного сырья. За период с 2007 по 2011 гг доля импорта в структуре предложения говядины на российском рынка составляла в среднем около 30%. На протяжении последних лет основным импортером мороженого мяса КРС в Россию является Бразилия. На…
Маркетинговое исследование «Рынок баранины 2015. Текущая ситуация, перспективы развития, свободные ниши, прогноз до 2017 года»
Маркетинговое исследование представляет собой анализ текущего состояния рынка баранины в РФ в условиях изменяющейся внешнеполитической обстановки, колебаний курсов валют и других факторов, оказавших влияние на рынок баранины и экономику в целом. Исследование охватывает временной период с 2011 года, а также прогноз развития до 2017 года. В отчете представлены основные показатели развития рынка баранины в РФ:  объем, динамика и темпы роста рынка  доля импортной продукции на рынке  баланс импорта и экспорта  баланс спроса и предложения на рынке  сырьевая база  свободные ниши  тенденции развития рынка Проведен анализ производства баранины в РФ в целом и по видам, представлена динамика и структура производства, география производства по федеральным округам и региональная структура. Проведен анализ внешнеторговых операций на рынке баранины. Представлен объем, динамика, структура и география импорта и экспорта. Показана сравнительная структура импорта в 2013 и 2014 гг. Представлен ценовой анализ рынка: уровень и динамика цен производителей и потребительских цен в географическом разрезе. Проведен анализ сырьевой базы, поголовья овец, представлен обзор последних изменений в сфере АПК. Также в отчете представлены основные тенденции, ф…
Маркетинговое исследование: «Выявление наиболее узнаваемых и потребляемых торговых марок колбасных изделий / мясных деликатесов, исследование потребительских предпочтений при выборе ТМ»
География исследования: г. Москва Период исследования: июль 2017 г. Количество страниц: 37 Язык отчёта: Русский Способ предоставления: электронный Демо-файл отчета: Рейтинг: МЕТОДЫ ИССЛЕДОВАНИЯ: Проведение опроса (интервьюирования) респондентов близ выходов из продуктовых магазинов, в соответствии с требованиями: Выборка: 600 респондентов; Кол-во опросных локаций: 6 локаций; Возраст: старше 18 лет; Все респонденты являются потребителями колбасных изделий / мясных деликатесов. КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ ОТЧЕТА: Анализ потребительских предпочтений при выборе колбас и мясных деликатесов, включает важнейшие данные, необходимые для понимания текущей конъюнктуры рынка и оценки перспектив его развития: Уровень узнаваемости брендов производителей колбасных изделий / мясных деликатесов: Top of mind, спонтанное знание брендов, знание брендов с подсказкой (положение Вашей компании); Наиболее и наименее популярные бренды производителей колбасных изделий / мясных деликатесов среди потребителей; Среднемесячный объем потребления колбасных изделий / мясных деликатесов в срезе торговых марок и видов продукции (на 1-ого потребителя); Продукция каких торговых марок приобретается наиболее часто; Потребительские предпочтения относительно видов колбасных изделий / мясных деликатесов; Частота приобретения различ…
 
 
Developed by Net-prom.ru

  Поиск организаций  Поиск изделий 
   
(c) Автобизнес.ру 2002-2010
А.Яблуновский
А.Акопянц

support@autobiznes.ru
+79508406000

 
 

Поставьте нашу кнопку на свой сайт!
Обмен ссылками


Rambler's Top100